Underhållsmässan 10 - 13 mars

Träffa oss på Underhållsmässan!

DATE
2020-03-10
TIME
09:00 - 17:00
PLACE
Svenska mässan
Mässans Gata/Korsvägen, 412 94 Göteborg
Monternummer: A02:30

Boka en lunch och berätta om utmaningarna i din verksamhet!

Hela vägen till värde - låt oss inspirera dig

Kraven på underhåll ökas ständigt inom att spara pengar eller öka tillgängligheten i produktion vilket leder till att underhållet ständigt måste utvecklas. Oavsett om förbättringsmöjligheterna ligger i er underhållsprocess, underhållssystem, digitalisering eller i er organisation så har Enfo tjänster som kan lyfta er verksamhet. Eller varför inte låta Enfo ta ett helhetsgrepp där vi tar ansvar i att utveckla er underhållsprocess och synkronisera detta med ert underhållssystem, föreslår digitala lösningar för att sedan utbilda berörda i er organisation och tar er ifrån insikt till förståelse och kunskap? Vi kallar detta koncept: Hela vägen till värde. Vi kommer visa kundexempel samt digitala presentationer hur du kan ta underhåll till en ny nivå genom vårt koncept Hela vägen till värde. Oberoende av organisation, process, digitalisering och stödsystem. Besök oss i vår monter A02:30 så berättar vi mer!

backdrop UH-mässan 2020.png_cropped

 

Vi bjuder på lunch på Heaven 23 kl.11:45-13:15 tis - fre

Berätta mer om dina utmaningar inom underhåll så kan våra experter ge dig värdefulla råd du kan ha användning av i din verksamhet. Du får även möjlighet att mingla med branschkollegor. Fyll i formuläret högst upp på sidan om du är intresserad så återkommer vi snarast möjligt med bekräftelse. 

 

Tack

Enfo är en nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Privacy Policy | © 2020 Enfo. All rights reserved.