-->

Helhets­leverans för dina integrations­behov

Enkel Integration

Digitalisering är ett oändligt engagemang för många organisationer. Den har potential att skapa betydande affärsfördelar och säkerställa relevans på marknaden. Systemintegration blir viktigare än någonsin då antalet system och applikationer hos dagens företag växer explosionsartat. Att få integration att fungera problemfritt kan vara både dyrt och svårt. Enfo erbjuder en helhetsleverans för dina integrationsbehov. Boka ett möte nu.

Behåll kontrollen över din IT-infrastruktur

Point-to- point integrationer ses ofta som en bra lösning, tills antalet system och applikationer ökar och man plötsligt tappar kontrollen över hela IT-infrastrukturen. Denna typ av lösning är oerhört begränsande och sätter höga krav på dokumentation och specialistkompetens inom det egna företaget.

Undvik höga kostnader

En integrationsplattform sammankopplar system och applikationer och agerar som en mellanhand. Denna lösning kräver dock en hög grundinvestering, är ofta tids- och resurskrävande samt svår budgeterad - man betalar oftast för mer än vad man faktiskt nyttjar.

Vi tror på enkelhet

Integration as a service är en tjänst för dig som vill slippa tänka på systemintegration – det ska bara funka. Vi tar fullt ansvar för alla era integrationer i molnet och ser till att ni alltid har tillgång till den senaste teknologin. Inga krav på specialistkompetens och support finns alltid tillgänglig. Vi erbjuder dessutom en enkel prismodell som baseras på antalet integrationer – ni betalar för det ni faktiskt nyttjar.

E-Book

Ladda ner vår kostnadfria guide om hur du övervinner utmaningarna med systemintegrationer.

Kostnads­kalkylator

Räkna ut priset för utveckling och förvaltning av dina integrationer.

Välj det antal och komplexitet av integrationer som behöver utvecklas.

Vad är en XS-S-M-L integration?

Boka ett möte

Låter Integration as a service som något som skulle vara intressant för dig och ditt företag? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte där du får höra mer om tjänsten och vad den innebär för dig.

Genom att klicka på knappen godkänner du Enfos Regler & villkor.

Disclaimer | Ⓒ2018 Enfo. All rights reserved.

-->