Webinar

Hur kan verksamheten göra prognosen enklare, snabbare och roligare?

Idag ser vi många planeringsmodeller där konton radas upp och bygger på strukturer anpassade efter ett effektivt arbete hos den centrala ekonomifunktionen, inte efter det som faktiskt händer ute i verksamheten. Vad behöver du som ansvarar för en affärsenhet eller ett kostnadsställe för stöd i din planeringsprocess? Vare sig du arbetar med försäljning, produktion, inköp, IT, HR eller något annat har vi alla specifika behov, nyckeltal och krav för planering och uppföljning.
Datum
12-03-2020
Tid
12.00-12.45
Plats
Vid din dator

Anmälan

Hur kan verksamheten göra prognosen enklare, snabbare och roligare?

Välkommen på vårt webinarie där vi berättar mer om hur du kan arbeta för att möjliggöra en mer anpassad och effektiv budget- och prognosprocess ute i verksamheten som underlättar ert arbete och på ett smidigt sätt kan kopplas ihop med ekonomiavdelningens behov.

 

I det här webinariet vill vi inspirera dig till hur du kan planera din verksamhet mer effektivt och på dina villkor. Vi kommer prata om:

  • skräddarsydda planeringsmodeller för olika typer av funktioner och branscher
  • sk drivare som kan förenkla planeringsmodellen och göra era användare mer engagerade i processen
  • integrerad planering för hela organisationen och hur det praktiskt kan gå till i verksamheten
  • effektiva funktioner i dagens standardverktyg som förenklar er budget- och prognosprocess

 

Vi har dessutom bjudit in IBM som kommer visa hur en prediktiv försäljnings och verksamhetsplanering rent praktiskt kan se ut i IBM Planning Analytics (fd TM1).

 

Välkomna att anmäla er via formuläret ovan! 

Vi på Enfo har många års erfarenhet av att ta fram modeller och lösningar som underlättar budget- och prognosprocessen ute i verksamheten och på ekonomiavdelningen. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster.  

 

Talare

Ulla-Britt Fagerström

BU chef Planning, Advisory & Project managment, Enfo

Niklas Molander

IBM Performance Management Solution Specialist, IBM

Tack

Enfo är en nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi är 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Privacy Policy | © 2020 Enfo. All rights reserved.